O nama

O nama

DR NALČIĆ je novootvorena, moderna privatna zdravstvena ordinacija. Ordinacija je osnovana s namerom da se na jednom mestu ujedine stručno znanje i iskustvo te da se uz najsavremeniju opremu našim pacijentima pruži najbolja zdravstvena usluga, koja omogućava pouzdanu dijagnozu i otkrivanje bolesti u najranijoj fazi.

 

Pregled našeg specijaliste pulmologa, u cilju dijagnostike plućnih bolesti utvrđuje se sa spirometrijom – procenom funkcije disajnog sistema, na osnovu izmerenog kapaciteta pluća, volumena izdahnutog vazduha i brzine protoka vazduha kroz disajne puteve.

 

Naša specijalistička ordinacija za plućne bolesti opremljena je najsavremenijom neinvazivnom dijagnostičkom aparaturom koja može da pokaže potpunu sliku i stanje respiratornog sistema. Pored adekvatne dijagnostike i terapije dostupni su vam i saveti kako da u svakodnevnom životu izbegnete ili što lakše savladate sve respiratorne tegobe.

 

Pouzdana i pravovremena dijagnostika je osnovni preduslov uspešnog lečenja a cilj nam je da se na jednom mestu ujedine stručnost, znanje i iskustvo pruženo od strane našeg kadra, i da se uz najsavremeniju opremu u svakom pojedinačnom slučaju dođe do konačne dijagnoze a pacijentu pritom pruži najbolja moguća medicinska usluga.

 

Dr Dragan Nalčić

Mini-Galerija-1

Mini-Galerija-1

Mini-Galerija-2

Mini-Galerija-3

Mini-Galerija-7